Golf på Costa del Sol

golfcoursesSom golf’er må man ikke tage til Costa del Sol uden at spille golf. Costa del Sol kaldes også Costa del Golf, fordi der er cirka 50 golfbaner i området. Indenfor en radius af bare 25 km fra lejligheden findes intet mindre end 32 baner. I øvrigt ligger 2 af Europa’s Top5 baner i regionen, den mest kendte er Valderrama ved Sotogrande.Valderrama lagde bane til Ryder Cup i 1997, AMEX World Champion 1999-2000 samt Volvo Masters i ca. 10 år.

Greenfee priser er som på andre europæiske kvalitetsbaner. Den spanske solkyst lever med 325 solskinsdage om året flot op til sit navn. Golfbanerne ligger jævnt fordelt over hele regionen, fra Malaga til Sotogrande. Flere baner giver en unik variation i banetyper. På en golfferie på Costa del Sol kan man spille på fremragende baner hver dag og samtidig nyde den pragtfulde natur langs kysten. Andalusien er et af de smukkeste områder i Europa med et hav af oplevelsesmuligheder. Vil man kombinere vidunderlige Andalusien med golf i topklasse, så er Costa del Sol stedet!

Det er næsten umuligt at beskrive alle banerne på denne side, så vi nøjes med links til hjemmesiderne for de mest foretrukne baner. Besøg siderne eller brug Google – alle banerne på Costa del Sol er velbeskrevet og ratede på forskellige forums.

Gode baner i umiddelbar nærhed af lejligheden

Her er et udsnit af de bedste 18-hullers baner som ligger tættest på lejligheden. Green Fee fra €40 og opefter.

Estepona Golf Club – “byens bane”,  €40 Green Fee – www.esteponagolf.com

Valle Romano Golf & Resort – også i Estepona, €80 Green Fee – www.valleromano.net

Club de Golf Finca Cortesín – super bane, dyr – www.fincacortesin.com

Doña Julia Golf Club – www.donajuliagolf.es

Villa Padierna Golf Club – 3 forskellige 18-huls baner – www.villapadiernagolfclub.com

Marbella Club Golf Resort – utroligt smukt beliggende ved Benahavis – www.marbellaclubgolf.com

Club de Golf Valderrama – Europas bedste bane, dyr – www.valderrama.com

 

For en komplet liste over Golf Courses prøv da dette link HER