Selwo Adventure (Zoo)

selwo1Er I til Zoologiske haver og dyr? Så er Selwo Adventure Park helt sikkert noget for jer. Denne park tilbyder en underholdende dag, hvor du kan nyde en kombination af dyreliv, natur og eventyr.

Parken er opdelt i fire områder, så besøgende kan se de mere end 2.000 dyr close-up. Hvert område giver også mulighed for en række adventure aktiviteter såsom at tage en tur på en dromedar, svævebane, gå over lange hængebroer, bueskydning eller springe op til 8 meter i luften ved hjælp af et springbræt.

selwo2Det første område, Gateway to Nature, indeholder en stor sø, hvor man kan se dyr som los, geparder og krokodiller. Området er kendt som Route of the Valleys er dedikeret primært til asiatiske, amerikanske og afrikanske dyr som kameler, bjørne og bison. Den centrale landsby er fuld af store pattedyr, såsom elefanter, næsehorn og giraffer. Endelig Bird Canyon som er en af ​​de største naturlige volierer i Europa, og er hjemsted for arter som tukaner, storke og kran. Hver dag er der også en række forskellige udstillinger med rovfugle og slanger.

Parken tiltrækker hvert år over 4 millioner besøgende.