Shopping

shopping-esteponaEstepona by og markeder

Skulle der blive for varmt eller regnvejr, eller skal du bare have styret shopping-lysten, så findes den i hundredevis af butikker i Estepona by. De fleste af de butikker i Estepona er beliggende i byens centrum i og omkring Calle Real og Calle Terraza. Her finder du et godt udvalg af modebutikker, skobutikker, gavebutikker, delikatesseforretninger, fiskehandlere og bagerier.

Der er et populært gademarked søndag morgen (fra 09:00) i Estepona Marina, som er et fantastisk sted at finde gode tilbud – alt fra lædervarer, ure, typiske souvenirs, malerier og antikviteter. Esteponas vigtigste fødevaremarked, hvor du kan handle lokalt producerede frugt, grøntsager, nødder, krydderier, olier, krydderier osv., er afholdt på onsdage på “Avenida Juan Carlos”.

Marbella – La Cañada

shopping-lacanadaLa Cañada måske Marbella’s mest populære shopping center. Det virker som endeløs gange designet i høj klasse med marmor, flotte lyseffekter i lofter og generelt meget rent og flot.

Hvis du er her på ferie, så vil du elske alle de butikker, de sædvanlige Mango, Zara, Massimo Dutti, som er generelt billige. Det moderne indkøbscenter huser desuden mange top brands som Apple, BOSS, Marks & Spencer, Guess, Adidas, Benetton, Hollister, Habitat Tommy Hilfiger m.fl. Der findes også et kæmpe Alcampo Supermarked i centrum af La Canada.

Af andre butikker kan nævnes Worten Electrical Store, Sport Zone, Leroy Merlin, som er ligesom B & Q. Desuden findes der caféer og restauranter – en af disse serverer fremragende tapas. Oven i alt dette, er der en bowlingbane og også biograf, hvis du skulle komme forbi sidst på aftenen.