Sierra Nevada (ski)

Sierra_NevadaSierra Nevada er Spansk og betyder ”Snedækket bjerg”. Bjergkæden ligger i den spanske, selvstyrende region Andalusien (provinserne Granada og Almería). Den når med sine 3.482 m de største højder på den Iberiske halvø, og toppene er som regel snedækkede fra november til ind i maj. De højeste toppe er Mulhacén (3.482 m), Pico del Veleta (3.397 m) og Alcazaba (3.392 m). Sierra Nevada strækker sig i vest-østlig retning langs en del af Spaniens Middelhavskyst, og nogle steder (f.eks. i og omkring byen Almería) når de bratte bjergsider helt ned til havet. Siden 1999 er det centrale område af Sierra Nevada fredet som nationalpark.

På ski i Sierra Nevada med udsigt til havet

Ski for alle, under solens stråler og med udsigt til havet. Denne sætning kunne meget vel omfatte, hvad man kan forvente sig af en skiferie i Granadas fascinerende Sierra Nevada-bjerge. Med sin privilegerede geografiske beliggenhed byder dette andalusiske skisportssted på et stort antal solskinsdage selv midt om vinteren. Men ikke nok med det, for efter en lang dag i sneen fortsætter mulighederne for underholdning og aktiviteter.

Alle skientusiaster, både begyndere og øvede, vil glæde sig til at vende tilbage til Sierra Nevada. Et enkelt besøg er nok til at finde ud af, at Sierra Nevada hører til blandt de bedste steder at stå på ski. Kunne du tænke dig at stå på ski ned ad en bakke, mens du mærker solens stråler i ansigtet og nyder de smukke landskaber i en naturpark? Så tag en tur til dette granadinske vintersportssted, hvor du kan se frem til disse og mange andre spændende oplevelser.

Se mere på http://sierranevada.es/