Til og fra Estepona

A7-esteponaDer er rigtig gode flyforbindelser til og fra Malaga (AGP) lufthavn, som er den mest praktiske lufthavn at anvende. Der går direkte fly fra adskillelige lufthavne i Skandinavien. Et par af ruterne er her:

Aarhus-Malaga (RyanAir), Kastrup-Malaga (SAS, Norwegian, Vueling/Iberia), Aalborg-Malaga (Norwegian), Hamburg-Malaga (AirBerlin, Norwegian, Vueling/Iberia), Billund-Malaga (RyanAir).

Med bil fra Malaga til Estepona

Fra Malaga lufthavn køres ad A7/AP7 med retning Sydvest mod Gibraltar. Følg motorvejsskiltene mod Algeciras. Cirka halvvejs starter skiltning mod Estepona. Vælg frakørsel på A7 ved “Palacio de Congressos”. Det tager 40-45 minutter i bil. Detaljeret kørselsvejledning fremsendes sammen med lejekontrakt.

Med offentlig transport eller Taxi

I dagtimerne går der en bus direkte mellem Malaga Lufthavn og Estepona by. Det koster omkring €5 for voksne at køre med bussen, og turen tager ca. 1 time. Bussen afgår næsten lige udenfor ankomsthallen.

Alternativt kan man tage en Taxi. Det koster mellem €100-150, men få forhandlet en fast pris med chaufføren inden afgang (kør ikke på taxameter). Skal du både frem og tilbage med taxa, er koster det normalt det samme, at leje en bil i hele perioden.